Om Casper

Casper Strunge pressebillede

August 2013: Gentoftes konservative vælgerforening vælger enstemmigt Casper Strunge som sin folketingskandidat.

Bag beslutningen ligger, at Casper med sin historie, sine visioner og sin stærke handlekraft har skabt tillid til, at han kan gøre en forskel for vælgerforeningens medlemmer og ikke mindst deres børn. Casper, der i mange år har været en skarp stemme i uddannelsesdebatten, har sit eget medie- og it-firma. Han er indbegrebet af en konservativ, der tager ansvar for sig selv og fællesskabet.

Vejen til Gentofte starter i Jylland. Casper vokser op i smukke Silkeborg med en far, der er maskinarbejder, og en mor, der er kontorassistent på det lokale bryggeri. Et borgerligt hjem præget af solide konservative værdier.

I skolen fylder de politiske diskussioner med lærerne meget samtidig med, Casper udvikler sit musikalske talent. Efter gymnasiet melder Casper sig til militæret og er garderhusar til hest. Herefter går turen til Aalborg. It-bølgen er skyllet ind over Danmark, så sideløbende med en uddannelse som lærer udforsker Casper de nye teknologier. Han bliver grebet af it og forfølger den retning med arbejde med it i flere forskellige virksomheder de følgende år.

I 2005 flytter Casper til København og starter sin egen virksomhed. Virksomheden er et it- og mediefirma med fokus på produktion af film, der ti år efter kører med solid succes.

Casper har altid flirtet med politik, og i 2009 melder han sig ind i Det Konservative Folkeparti. Med baggrund i læring, it og uddannelse og en konservativ livsholding begynder kampen, der i 2013 gør Casper til Gentoftes konservative stemme og kommende mand på tinge.

Politiske tillidserhverv:

Folketingskandidat i Gentofte i Københavns Omegns Storkreds

Formand for De Konservatives Uddannelsestænketank

Erhverv:

…&film (selvstændig)

www.ogfilm.dk

FOTO:

Hent pressebillede

Fritid:

Løber og roer kajak

Spiller musik (trommer og guitar)

Politisk arbejde

Kontakt:

Tlf. +45 2396 0267

cs@casperstrunge.dk

Civilt:

Født den 2. april 1973, Silkeborg

Bor i Taarbæk med Susanne Tolstrup og hendes to børn