Hykler, dobbeltmoralsk og uvidende! (læserbrev i Villabyerne)

marts 14, 2015|Posted in:boligskat

Man skal som bekendt høre meget, før ørerne falder af. Jeg kan konstatere, at der er en del, der læser mine indlæg i Villabyerne, hvilket jeg er glad for, og de fleste reaktioner er da også positive.

I denne uge har både Ole Lund Petersen og Peter Frost så anklaget mig for at være hykler, dobbeltmoralist og omgå fakta lemfældigt.

Jeg kan ikke gennemskue, hvori de to skribenter er uenig i mine udsagn, men jeg vil igen understrege, at boligejere i Gentofte betaler for meget i boligskat, og det bl.a. skyldes, at SKAT har flyttet den vurderede værdi fra husene til grundene, hvilket virker mistænkeligt.

Dette til trods for, at rigsrevisionen i august 2013 via Kammeradvokaten ikke giver SKAT kritik af vurderingerne. De samlede vurderinger er måske rigtige, men at vurderingerne er flyttet så konsekvent fra hus til grund, samtidig med skattestoppet fra 2001 fastfrøs skatten på ejendommene, virker mistænkeligt.

At også borgerlige regeringer har været med til at vedtage den gældende lovgivning ændrer ikke på, at vi konservative nu siger stop. Derfor har vi også lavet en omfattende 2020-plan, hvor der netop, modsat i regeringens 2020-plan, er taget højde for et boligskattestop. Der er i øvrigt også fundet midler til mange andre ting, herunder at afdrage Danmarks voksende gæld.

Læs hele planen på konservative.dk – den hedder ‘Pengene passer’.

Læs indlægget i Villabyerne her.

Hykler Villabyerne, Casper Strunge

Folketingskandidat i Gentofte, hvilket vil sige at alle vælgere i Københavns Omegn kan stemme på Casper Strunge til folketingsvalg. Casper er født i Silkeborg i 1973, og bor i dag med sin kæreste og hendes to børn i Taarbæk nord for København. Casper driver en filmproduktionsvirksomhed på Frederiksberg, hvor han producerer reklamefilm. Casper er oprindelig uddannet folkeskolelærer, men blev efter seks år i IT branchen selvstændig i 2005. I sin fritid roer Casper kajak, spiller musik og løber.

Kommenter

*Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>