Banner_en_bedre_fremtid_v1

Børnene betaler

Staten låner hvert eneste år penge af Danmarks børn. Uden at spørge. Det er tyveri. Et tyveri, der sker for at skaffe penge til overforbrug og velfærd. Så kære Amalie, Nikolaj eller Ibrahim, bare giv den gas med skolen og fritidsaktiviteterne, regningen venter til jer om 20 år, når I bliver voksne.

(læs kronikken fra Berlingske her)

For alle danskere betyder statens overforbrug, at der hvert eneste år stiftes ny gæld på 10.000 kroner i jeres navn – hver! En gæld, som nu er nået op på intet mindre end 100.000 kroner pr. dansker, uanset om du er ung, nyfødt eller gammel (se statens gæld lige nu). Men ikke nok med, at staten låner penge af os alle sammen hver eneste dag, så bliver der også færre og færre til at betale regningen i fremtiden. Danskerne bliver ældre og kommer til at kræve mere velfærd og pleje. Kun de unge, som arbejder, kan betale for denne velfærd, og de bliver nu altså belastet med en ekstraregning fra nutidens uansvarlige politikere.

Og som om det ikke var nok, så har den nuværende regering også hentet penge fra fremtiden ved at indkassere skatten på pensionsopsparinger (LD, Kapitalpension og PAL-skat). Dette betyder, at fremtidens arbejdende unge ikke alene skal kæmpe med gæld, men også med manglende skattebetalinger fra pensioner.

Jeg vil ikke acceptere underskud, og jeg vil i Folketinget forlange, at vi sætter tæring efter næring. Dette skal gøres ved at få flere i arbejde (se mere her) og fjerne overflødige tilskud og velfærd. I dag modtager danskerne intet mindre end 1.1 milliarder kroner hver måned i boligtilskud. Over en halv million danskere modtager boligstøtte – det kan ikke være rigtigt! Støtten skal gives til dem, der har behovet, og ikke andre. Dette er blot et eksempel på, hvor vi kan spare (se mere om boligstøtten). Jeg har masser af andre ideer, og jeg vil kæmpe for, at de bliver gennemført, hvis jeg bliver valgt.

2 kommentarer

 1. Mette Nielsen
  18. juni 2015

  Skriv et svar

  Kære Casper

  Jeg er vælger i din kreds og overvejer at stemme på dig om et par timer. Jeg kan lide dine tanker om folkeskolen. Herudover er mine fokuspunkter at sikre DKs konkurrenceevne fremadrettet ( formentlig gennem bedre vilkår for virksomheder) samt en stram udlændingepolitik, dog således, at det skal være nemt at komme til landet, hvis man skal arbejde. Jeg synes dog, at i i jeres plan fokuserer på, flere penge til familierne gennem f.eks. håndværkerfradrag mv. ( vi er børnefamilie af den slags der bidrager en del til statskassen). Selvom det kunne være dejligt med flere penge mellem hænderne, ser vi hellere at pengene bliver brugt på f.eks. daginstitutioner. Kunne du her på falderebet knytte nogle få ord/kommentarer til dine tanker om småbørnsområdet.

  • Casper Strunge
   18. juni 2015

   Skriv et svar

   Hej Mette, tak for det, så vidt så godt.
   I fht. det med pengene, så er min grundholdning at pengene skal følge børnene, så forældrene i højere grad selv kan bestemme, hvordan deres børn skal passes, og hvilke tilbud de vil benytte sig af. Du kan læse mere om dette i mit indlæg fra Berlingske: http://www.b.dk/kommentarer/det-begynder-i-familien
   Jeg håber I vil give mig jeres stemme, I er meget velkomne til at ringe på 23960267 eller skrive på cs@casperstrunge.dk for uddybning.

Kommenter

*Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>